شناسهٔ خبر: 188056 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

تجهیز مناطق دریایی استان گلستان در دریای خزر به ۲ فروند شناور جستجو و نجات 

بنادر سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان از تجهیز مناطق دریایی این استان در دریای خزر به ۲ فروند شناور جستجو و نجات خبر داد.

به  گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی بنادر و دریانوردی استان گلستان، سید محسن طیرانی اظهار کرد: این استان با برخورداری از حدود ۱۰۰ کیلومتر طول ساحلی و ۲۰۰۰ فروند شناور صیادی، خدماتی و تفریحی در جنوب شرقی دریای خزر و در همسایگی کشور ترکمنستان قرار دارد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ ، کانالی به طول ۱۱ کیلومتر به نام کانال آشور جهت تبادل آب بین دریای خزر و خلیج گرگان توسط سازمان بنادر و دریانوردی ایجاد شد که این امر موجب توسعه گردشگری و افزایش استفاده از شناورهای تفریحی شد.

طیرانی با اشاره به تردد سالیانه حدود ۲۵۰ هزار نفر در قالب مسافر و گردشگر در خلیج گرگان خصوصا بین جزیره آشوراده و بندر ترکمن و بندرگز گفت: با این حجم از تردد دریایی، ایجاد سیستم خدمات رسانی جستجو و نجات دریایی ضروری است. 

 سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان خاطر نشان کرد: در این راستا، با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی تعداد ۲ فروند شناور جستجو و نجات دریایی به منظور ارائه خدمات اضطرار دریایی از دی ماه سال جاری در اسکله های تفریحی بنادر ترکمن و گز مستقر شده اند و امیدواریم با تمهیدات اتخاذ شده، شاهد ارتقای سطح ایمنی دریانوردی در استان زیبای گلستان باشیم.